fbpx

Speciaal voor fast-movers die binnen één dag een fundament willen bouwen voor hun content & strategie

Geen zin om het alleen te doen maar ook een beetje klaar met die lange trajecten?

De Sprint Dag is speciaal voor fast-movers die een sprintje willen trekken en binnen een dag een fundament willen bouwen voor hun content waar ze de komende maanden mee vooruit kunnen.

Knettergoede Content | Unieke Personal Branding | Simpele Succes Strategie

Tijdelijk voor EUR 798 (excl btw) in plaats van EUR 998

Je bent al een tijdje aan het ondernemen en je hebt al aardig wat successen behaald maar je voelt aan alle vezels in je lijf dat er zo nog zoveel meer in zit. Het komt er alleen nog niet uit.

Je hoofd loop over van alle goede ideeën, maar tot uitvoering komt het niet. Je wordt overweldigd door alle informatie en mogelijkheden die op je afkomen. Hierdoor mis je helderheid, focus & structuur. Eigenlijk doe je maar wat.

Je weet niet goed hoe jij je kunt onderscheiden van de rest en soms heb je het gevoel dat je bijna onzichtbaar bent online.

Tijdens de Sprint Dag leer je hoe met een content strategie jij jezelf kunt onderscheiden met onweerstaanbare content zodat je de meest begeerde expert wordt in jouw vakgebied.

Als je de tools en strategieën toepast die ik met je ga delen, zal jij transformeren van een onzichtbare zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer.

Om op te vallen in de online wereld met de groeiende concurrentie is een unieke personal brand en knettergoede content onmisbaar. Hoe langer je dit uitstelt, hoe vaker klanten belanden bij jouw concurrenten die zichzelf wel weten te onderscheiden.

Ga je langer door met hap snap content delen als jij ‘in de flow zit’ of de ‘inspiratie voelt’ en blijf je de “onzichtbare” zzp’er?

Of stap je over naar de onweerstaanbare ondernemer en ga je content delen die daadwerkelijk omzet genereert, zonder dat jij continue hoeft te pitchen op social media. Of een aanbod doen in je nieuwsbrief, waar vervolgens niemand op reageert?

En ik snap het, je bent natuurlijk niet letterlijk onzichtbaar zijn maar zo lijkt (en voelt) het soms wel omdat je niet weet hoe je kunt opvallen. Tijd om daar verandering in te brengen! 

Waarschijnlijk doe je al je best om zo vaak mogelijk zichtbaar te zijn. Je deelt inspirerende content en hoopt daarmee klanten aan te trekken. Dit lukt ook aardig maar jij voelt gewoon, dit kan veel beter!

Grote kans dat je nu denkt, “Moet ik weer iets nieuws gaan leren? Ik ben al zo druk en mijn hoofd loopt al over, hier heb ik geen tijd voor.”

Maar geloof me, als je tot nu toe wel zichtbaar bent geweest maar je hebt nog steeds het gevoel dat je er hard aan moet trekken om die klanten binnen te slepen, dan zal je me na zo’n Sprint Dag eeuwig dankbaar zijn. 

Bespaar kostbare tijd

Je bent druk, I get it. En weer iets nieuws op je to-do, liever niet!

Maar elke maand dat jij langer doorgaat met de oude manier van “waardevolle” content delen zonder jouw hersenen eens goed te laten kraken daarover, loop je omzet mis.

Tijdens de Sprint Dag leer je een systeem toepassen waarmee  je zeeën van tijd gaat besparen. Je hoeft dus nooit meer ‘s avond met vierkante ogen naar je scherm te turen omdat je nog die content moet maken.

Nee, jij zit voortaan al op vrijdagmiddag op een terrasje aan je Aperol Spritz te nippen en te proosten op die nieuwe klanten.

Die ook nog eens de perfecte match zijn, want dat is wat badass content voor je doet, FILTEREN! You’re welcome!  🙂

Klaar om samen te sprinten?

Vorige week had iemand mijn e-book gedownload, na een eerste follow up mail heeft ze een kennismakingsgesprek ingepland en ze zei direct JA tegen mijn 3 maanden traject.

Suzanne Vossen | Gewichtsconsulent

Meld je aan voor de Sprint Dag, word een onweerstaanbare ondernemer en

Bonus > Toegang tot de online training Business Kickstart Academy

Bonus > After Care Call van 45 minuten (check-in en Q&A)

Wow, website is nog geen week online en gelijk iemand die een ‘voel de klik’ call heeft gepland. Ze heeft tijdens het gesprek direct JA gezegd tegen mijn VIP traject!”

Eliza Starrenburg | HSP Coach

De Sprint Dag is voor jou als je

Dit is niet voor mensen die

Na onze sessie woensdag, heb ik een story gemaakt over mijn schrijftraining en ik heb er vanmorgen al eentje verkocht.”

Sanna | Tekstschrijver

Klaar om te transformeren van onzichtbare zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer?

Binnen 1 dag kan jij alle content geheimen leren die door veel succesvolle ondernemers worden toegepast en die keer op keer heeft bewezen dat het werkt.

Jouw tijd als ondernemer is kostbaar, zorg ervoor dat je dit effectief gebruikt. 

Door de strategieën die je leert tijdens zo’n dag ga je niet alleen meer plezier beleven aan het maken van content, je gaat ook makkelijker klanten binnen hengelen en een hoop tijd besparen.

Kostbare tijd die je kunt besteden om op een zonnige vrijdag middag aan die Aperol Spritz te nippen of eindelijk eens die massage te boeken waar je zo naar snakt!

Ik heb iedere maand ruimte voor 2 Sprint Dagen.

Ervaar het effect van badass content en zie hoe snel klanten op je afkomen. Like bees to honey. Content maken wordt nooit meer hetzelfde!

Durf je het aan?

Hoe werkt het?

Via de knop hieronder kan je jouw Sprint Dag boeken. Na betaling ontvang je een email met een link naar mijn agenda om zelf een dag te reserveren dat jou uitkomt.

Als het mogelijk is dan doen we de Sprint Dag live in Amsterdam, inclusief heerlijke lunch.

Wil je het liever online doen? Dat kan ook. You choose!

De online dag duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur. Als we live afspreken dan duurt het tot 17:00 uur. Hou rekening met mogelijke uitloop.

Who’s that?

Ik ben Erika, high impact business coach en ik ben er om JOU te helpen te transformeren van een “onzichtbare” zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer.

Ik heb een ontembare ambitie om gepassioneerde wereldverbeteraars te helpen om een succesvolle business op te bouwen zodat ook zij met hun passie zoveel mogelijk mensen kunnen helpen.

Zo ontstaat er een “ripple effect” waarmee we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken en tegelijkertijd rijkdom kunnen creëren. Een tikkie idealistisch zou je kunnen zeggen. But, a girl can dream, right?

En rijkdom gaat uiteraard over zoveel meer dan geld. Het gaat voor mij over gezondheid, fijne relaties, handelen vanuit liefde, het volgen van mijn verlangen en onbezorgd leven in vrijheid. Precies dat gun ik jou ook!

Daarom ga ik in mijn coaching voor ‘high impact’. Ik ga door waar anderen stoppen om jou te stimuleren om de ondernemer te worden die met gemak haar business runt.

Heb je ook die ontembare ambitie om zoveel mogelijk mensen te helpen en daarmee een leven te creëren waarin je een paar keer per jaar onbezorgd aan je glaasje bubbels kunt nippen op een tropisch eiland? Or is it just me? 😉 

Oh jij ook? Gelukkig!

Dankzij 1 post had ik mijn beste maand ooit!

Erika heeft mij geleerd hoe ik betere teksten kan schrijven en ik heb geleerd hoe ik zichtbaar kan zijn. Content creëren werd een stuk makkelijker.
Dankzij 1 post heb ik 6 nieuwe klanten en ik had mijn beste maand ooit!
Ik zou elke ondernemer aanraden die worstelt met zichtbaarheid om Erika in te schakelen. Zij kan jou stap voor stap helpen en vertrouwen geven om jezelf echt te laten zien.

Claudia Duineveld | Gezondheidstherapeut | Lilly Pilly

Ik ben klaar om te transformeren van onzichtbare zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer!