fbpx

Speciaal voor fast-movers die binnen één dag een fundament willen bouwen

Geen zin om het alleen te doen maar ook een beetje klaar met die lange trajecten?

Speciaal voor fast-movers die een sprintje willen trekken en binnen een dag een fundament willen neerzetten waar ze de komende maanden mee vooruit kunnen.

Knettergoede Content | Unieke Personal Branding | Simpele Succes Strategie

Tijdelijk voor EUR 798 (excl btw)

Je bent al een tijdje aan het ondernemen en je hebt al aardig wat successen behaald maar je voelt aan alle vezels in je lijf dat er zo nog zoveel meer in zit. Het komt er alleen nog niet uit.

Je hoofd loop over van alle goede ideeën, maar tot uitvoering komt het niet. Je wordt overweldigd door alle informatie en mogelijkheden die op je afkomen. Hierdoor mis je helderheid, focus & structuur. Eigenlijk doe je maar wat.

Je weet niet goed hoe jij je kunt onderscheiden van de rest en soms heb je het gevoel dat je bijna onzichtbaar bent online.

Tijdens de Sprint Dag gaan we samen aan de slag zodat je exact leert hoe jij jezelf kunt onderscheiden met onweerstaanbare content zodat je niet alleen likes & reacties krijgt maar datgene waarvoor in business bent: KLANTEN. Zonder te leuren en te sleuren.

Als je de tools en strategieën toepast die ik met je ga delen, zal jij transformeren van een onzichtbare zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer.

Om op te vallen in de online wereld met de groeiende concurrentie is een unieke personal brand en knettergoede content onmisbaar. Hoe langer je dit uitstelt, hoe vaker klanten belanden bij jouw concurrenten die zichzelf wel weten te onderscheiden.

Ga je langer door met lukraak content delen als jij ‘in de flow zit’ of de ‘inspiratie voelt’ en blijf je de onzichtbare zzp’er?

Of stap je over naar de onweerstaanbare ondernemer en ga je content delen die daadwerkelijk omzet genereert, zonder dat jij continue hoeft te pitchen op social media. Of een aanbod doen in je nieuwsbrief, waar vervolgens niemand op reageert?

Waarschijnlijk doe je al je best om zo vaak mogelijk zichtbaar te zijn. Je deelt inspirerende content en hoopt daarmee klanten aan te trekken maar tot nu toe zonder succes.

Grote kans dat je nu denkt, “Moet ik weer iets nieuws gaan leren? Ik ben al zo druk en mijn hoofd loopt al over, hier heb ik geen tijd voor.”

Maar geloof me, als je tot nu toe wel zichtbaar bent geweest maar je hebt nog steeds het gevoel dat je er hard aan moet trekken om die klanten binnen te slepen, dan zal je me na zo’n Sprint Dag eeuwig dankbaar zijn.

Bespaar kostbare tijd

Het systeem dat ik je ga leren gaat je heel veel tijd besparen en veel sneller klanten opleveren. Het is dus een kwestie van prioriteiten stellen. En als jij 100% commited bent dan zal je snel resultaten zien.

Het gaat jouw werk zelfs leuker maken. Je kunt nu eenmaal niet zonder content creatie en dit is ook geen onderdeel in je business dat je makkelijk kunt uitbesteden.

Klaar om samen te sprinten?

Vorige week had iemand mijn e-book gedownload, na een eerste follow up mail heeft ze een kennismakingsgesprek ingepland en ze zei direct JA tegen mijn 3 maanden traject.

Suzanne Vossen | Gewichtsconsulent

Meld je aan voor de Sprint Dag, word een onweerstaanbare ondernemer en

Bonus > Toegang tot de online training Business Kickstart Academy

Bonus > After Care Call van 45 minuten (check-in en Q&A)

Wow, website is nog geen week online en gelijk iemand die een ‘voel de klik’ call heeft gepland. Ze heeft tijdens het gesprek direct JA gezegd tegen mijn VIP traject!”

Eliza Starrenburg | HSP Coach

De Sprint Dag is voor jou als je

Dit is niet voor mensen die

Na onze sessie woensdag, heb ik een story gemaakt over mijn schrijftraining en ik heb er vanmorgen al eentje verkocht.”

Sanna | Tekstschrijver

Klaar om te transformeren van onzichtbare zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer?

Binnen 1 dag kan jij alle content geheimen leren die door veel succesvolle ondernemers worden toegepast en die keer op keer heeft bewezen dat het werkt.

Jouw tijd als ondernemer is kostbaar, zorg ervoor dat je dit effectief gebruikt. Door de strategieën die je leert tijdens zo’n dag ga je niet alleen meer plezier beleven aan het maken van content, je gaat ook een hoop tijd besparen.

Kostbare tijd die je kunt besteden om op een doordeweekse dag met je business buddy lekker te gaan lunchen of eindelijk eens die massage te boeken die je zo hard nodig hebt.

Ik heb iedere maand maar ruimte voor 3 Sprint Dagen. Reserveer jouw plek direct zodat je niet langer onzichtbaar blijft voor jouw potentiële klanten.

Ervaar het effect van goede content en zie hoe jouw agenda zich als vanzelf gaat vullen. Content maken wordt nooit meer hetzelfde!

Hoe werkt het?

Via de knop hieronder kan je jouw Sprint Dag boeken. Na betaling ontvang je een email met een link naar mijn agenda om zelf een dag te reserveren dat jou uitkomt.

Als het mogelijk is dan doen we de Sprint Dag live in Amsterdam, inclusief heerlijke lunch.

Wil je het liever online doen? Dat kan ook. You choose!

De online dag duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur. Als we live afspreken dan duurt het tot 17:00 uur. Hou rekening met mogelijke uitloop.

Who’s that?

Ik ben Erika, high impact business coach en ik ben er om JOU te helpen te transformeren van een onzichtbare zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer.

Ik heb een ontembare ambitie om een financieel vrij leven te creëren. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn klanten. Dit gaat uiteraard over veel meer dan alleen geld.

Het gaat voor mij over leven in vrijheid, luxe en comfort. Een onbezorgd en rijk leven op alle vlakken. En dat gun ik jou ook.

Daarom ga ik in mijn coaching voor ‘high impact‘. Ik ga door waar anderen stoppen om jou te stimuleren en te helpen om de ondernemer te worden die met gemak haar business runt.

Ik help je met een winstgevende strategie zodat je full-focus op jouw doel af kunt gaan en met een bewezen systeem elke maand klanten binnen haalt zonder te leuren en te sleuren.

Heb je ook die ontembare ambitie om een succes te maken van jouw business en een financieel vrij leven te creëren? Geloof je erin dat dit ook mogelijk is voor jou maar zie je nog niet hoe je daar kunt komen?

Laat mij je dan helpen om die mogelijkheden te zien.

Dankzij 1 post had ik mijn beste maand ooit!

Ik wist niet goed wat ik kon posten op social media en hoe ik dat kon doen waardoor ik het maar bleef uitstellen. Erika heeft mij geleerd hoe ik betere teksten kan schrijven en ik heb geleerd hoe ik consistent zichtbaar kan zijn. Content creëren werd een stuk makkelijker.
Het is de investering meer dan waard geweest. Dankzij 1 post heb ik 6 nieuwe klanten en ik had mijn beste maand ooit!
Ik durf nu veel beter en meer te posten en ik heb er vertrouwen in dat ze zinvol zijn. Ik zou elke ondernemer aanraden die worstelt met zichtbaarheid om Erika in te schakelen. Zij kan jou stap voor stap helpen en vertrouwen geven om jezelf echt te laten zien.

Claudia Duineveld | Gezondheidstherapeut | Lilly Pilly

Ik ben klaar om te transformeren van onzichtbare zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer!