fbpx

De 4 Pijlers

Gratis masterclass op dinsdag 11 mei om 10:00 uur en 16:00 uur

Dinsdag 11 mei om 10:00 uur en 16:00 uur

Ontdek in deze masterclass welke 4 pilaren belangrijk zijn voor jouw onderneming om meer mensen te kunnen helpen. Zonder gedoe of nog harder werken.

Meld je snel aan voor de gratis live masterclass

De masterclass is op dinsdag 11 mei en ik geef het 2 keer: om 10:00 uur en om 16:00 uur. Kun je er niet live bij zijn of wil je de inhoud nog een keer bekijken, dan is er een replay beschikbaar. 

De 4 Pijlers

Meer mensen helpen zonder gedoe of nog harder werken

Ik ben een gepassioneerde wereldverbeteraar! Ik heb mijn bedrijf opgericht omdat ik mensen wilde helpen met mijn talenten en ik wilde niets liever dan bijdragen aan een mooiere wereld. 

Ik ben heel erg begaan met mijn klanten. Ik wil hen altijd het beste bieden, ik wil resultaten zien en ik doe mijn uiterste best om dat te bereiken. 

Ondertussen werkte ik keihard en gingen klanten altijd voor. Het ging best goed maar ik voelde constant dat er zoveel meer in zat dan ik er uithaalde.

Soms staken die twijfels toch de kop op en dacht ik regelmatig: “wie zit er nou op mij te wachten?”

Herkenbaar?

Dit is waar veel ondernemers tegenaan lopen

In mijn masterclass ga ik met je delen wat je kunt doen om dit te voorkomen.

Jouw omzet verhogen en meer mensen helpen hoeft namelijk niet moeilijk of complex te zijn. Zolang je weet wat je doet en wat de juiste stappen zijn voor de fase waar jij in zit.

Daarom ben ik zo enthousiast over deze gloednieuwe masterclass! Ik wil je laten zien dat groei makkelijker is dan je denkt met de 4 pilaren van mijn IMPACT methode.

Als je nu al een tijdje probeert om een volgend niveau te bereiken maar het lukt nog niet dan is de kans groot dat één van deze pilaren ontbreekt.

 

In deze masterclass leer jij:

Meld je hier aan voor de gratis live masterclass

De masterclass is op dinsdag 11 mei en ik geef het 2 keer: om 10:00 uur en om 16:00 uur.

Deze masterclass is voor jou als jij:

Dit is NIET voor mensen die

Voel jij nu: YES dit ben ik? 

Meld je dan snel aan 

De masterclass is op dinsdag 11 mei en ik geef het 2 keer: om 10:00 uur en om 16:00 uur.

En waarom zou je naar mij luisteren?

Ik ben Erika, high impact business coach en ik ben er om JOU te helpen te transformeren van een “onzichtbare” zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer.

Ik heb een ontembare ambitie om gepassioneerde wereldverbeteraars te helpen om een succesvolle business op te bouwen zodat ook zij met hun passie zoveel mogelijk mensen kunnen helpen.

Zo ontstaat er een “ripple effect” waarmee we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken en tegelijkertijd rijkdom kunnen creëren. Een tikkie idealistisch zou je kunnen zeggen. But, a girl can dream, right?

En rijkdom gaat uiteraard over zoveel meer dan geld. Het gaat voor mij over gezondheid, fijne relaties, handelen vanuit liefde, het volgen van mijn verlangen en onbezorgd leven in vrijheid. Precies dat gun ik jou ook!

Daarom ga ik in mijn coaching voor ‘high impact’. Ik ga door waar anderen stoppen om jou te stimuleren om de ondernemer te worden die met gemak haar business runt.

Heb je ook die ontembare ambitie om zoveel mogelijk mensen te helpen en daarmee een leven te creëren waarin je een paar keer per jaar onbezorgd aan je glaasje bubbels kunt nippen op een tropisch eiland? Or is it just me? 😉 

Oh jij ook? Gelukkig!

Van “onzichtbare” zzp’er naar een zelfverzekerde ondernemer

Ik ging van een onzekere, twijfelachtige en “onzichtbare” zzp’er naar een zelfverzekerde succesvolle ondernemer die staat voor haar business en keer op keer de stappen blijft zetten die nodig zijn om haar dromen waar te maken.

Dit ging niet vanzelf en in mijn eentje was het ook zeker niet gelukt. 

Elke ondernemer die al een tijdje bezig is kent de uitdagingen van het ondernemerschap. 

Als ervaren ondernemer weet je ook dat het verschil tussen worstelende en succesvolle ondernemers is dat de succesvolle ondernemers het niet alleen doen. Ze hebben een coach of mentor en in veel gevallen een team die hen ondersteunt om te kunnen groeien.

Ze nemen besluiten vanuit de persoon die ze willen zijn in de toekomst en niet vanuit de persoon die ze nu zijn. 

Hoe freakin’ spannend dit soms ook kan zijn!

Daarom ga ik in mijn coaching voor ‘high impact.’ Ik ga door waar anderen stoppen om jou te stimuleren om de ondernemer te worden die met gemak haar business runt.

Met een krachtige en bewezen strategie help ik je stap voor stap om full-focus op jouw doel af te gaan en elke maand klanten binnen te halen zonder te leuren en te sleuren.

Heb je ook die ontembare ambitie om een succes te maken van jouw business en onbezorgd te leven in vrijheid?

Geloof je erin dat dit ook mogelijk is voor jou maar zie je nog niet hoe je daar kunt komen? 

That’s where I come in!  

 Meld je snel aan voor de gratis live masterclass 

De 4 Pijlers voor jouw onderneming

De masterclass is op dinsdag 11 mei en ik geef het 2 keer: om 10:00 uur en om 16:00 uur.

What got you here, won’t get you there

James Wedmore

Wat anderen zeggen over mijn trainingen

Linda

“Ik vond jouw training de beste die ik heb gevolgd, en ik heb er heel wat gedaan dit jaar.” 

Saskia

“Ik heb zo genoten van je trainingen. Wow, wat een inzichten!”

Eveline

“Dank je wel voor alle tips Erika, dat doe je goed. Het was heel waardevol.”