fbpx

Leer de belangrijkste basics om jouw business een kickstart te geven

Ben je vol enthousiasme en motivatie jouw onderneming gestart en zakt de moed je nu in de schoenen omdat die klanten nog (steeds) niet rijen dik voor de deur staan?

In deze online training leer je hoe je jouw business een kickstart kunt geven en hoe je met jouw marketing aan jouw eerstvolgende klanten gaat komen.

Niet een paar, niet af en toe, maar consistent en op een manier waarop je kunt vertrouwen. Zonder continue aan te staan of uren online door te brengen.

Jij dacht dat ondernemen zou betekenen:  vrijheid en lekker verdienen…

Maar in plaats daarvan …

Heb ik gelijk of niet? JA, ik kan gedachten lezen ☺

Je startte vol enthousiasme en liep huppelend de KVK uit, maar nu...

De ‘wittebroodsweken’ zijn voorbij.

Je hebt al wat klanten mogen helpen maar jouw ‘warme’ netwerk begint op te drogen.

Je weet inmiddels dat online ‘the way to go’ is.

En je post ook braaf af en toe wat inspirerende content maar die consistentie is nog ver te zoeken.

Je hebt hier en daar wat losse cursusjes gevolgd of zelfs een coach gehad

Maar dat heeft je weinig of niets opgeleverd.

Jouw online bereik is nog steeds dramatisch en als je het al een keer aandurft om een aanbod te doen dan hoor je niks, behalve een awkward silence.

Je begint aan alles te twijfelen en raakt gedemotiveerd.

Waarom lukt het anderen wel?

Je sleutelt aan je aanbod en zelfs aan je prijzen…maar nog steeds niks, noppes, nada!

Je zou zo graag willen dat ...

Vanaf nu hoef je het ook niet meer alleen te doen

Ik heb voor jou de oplossing zodat je stopt met twijfelen en start met doen: de Business Kickstart Academy
Ik geef je een bewezen systeem die je stap voor stap kunt volgen om de fundering te bouwen voor jouw online marketing.

Want geen marketing = geen klanten.

We gaan de concrete en praktische stappen combineren met mindset en een beetje woowoo wet van de aantrekkingskracht dingen zodat jouw marketingacties nog meer effect hebben.

Ik noem het mijn “Magic Marketing Mix.”

Het is een bewezen systeem dat altijd werkt (als jij ook werkt natuurlijk ;)) en in deze training leer je dit op de juiste manier toe te passen.

Business Kickstart Academy

Dit is wat je kunt verwachten

In de Business Kickstart Academy combineer ik verschillende onderdelen waarbij alles gericht is op een stevige fundering leggen voor jouw online marketing, jouw mindset en daarmee een bloeiende business.

14 Online Modules

Er zijn 14 online modules die jij in je eigen tijd kunt bekijken of lezen. Alles is beschikbaar in video of tekstvorm. Want hoe irritant is het als jij ook nog alles uit moet zitten typen vanaf video.

I KNOW right!?

Module 1

Creëer een succes mindset

In deze module ga je werken aan je mindset zodat je vol zelfvertrouwen gaat ondernemen en blijft groeien. Ook als het even lastig wordt. Na deze module weet jij exact hoe jij jouw energie hoog houdt en hoe jouw dag begint vanuit rust en vertrouwen waardoor je meer gedaan krijgt.

Module 2

Money Mindset & Manifesteren

Jouw geldblokkades voorkomen nu dat je niet de inkomsten, de onderneming of het leven hebt dat je zo graag wilt. In deze module leer je hoe je deze blokkades kunt opheffen en hoe je jouw relatie met geld kunt verbeteren zodat je meer vanuit vertrouwen en overvloed gaat ondernemen in plaats van vanuit angst en een schaarste mindset.

Module 3

Jouw missie
en doelen

Zonder stip op de horizon weet jij niet waar jij naartoe moet en zonder doelen te stellen kan je niet groeien. Dus nadat je in deze module helder hebt wat jouw missie is, kan jij bepalen hoe je die missie kunt uitdragen en kan je daar jouw doelen aan koppelen zodat je ze makkelijker gaat behalen.

In de eerste paar weken had ik al 2 nieuwe klanten

Ik had weinig ervaring als ondernemer dus ik deed maar wat waardoor het me veel te langzaam ging. Ik wist dat als ik meer wilde bereiken, ik hulp nodig had. Dus ik heb Erika ingeschakeld.

Erika komt met hele goede ideeën die ervoor zorgen dat het dan net “klopt.” In de eerste paar weken van de Business Kickstart Academy had ik al 2 nieuwe klanten.”

Marinda de Koning | Life coach | Marinda Eve Coaching

Module 4

Jouw ideale klant

Jouw ideale klant definiëren en vinden. Hier begint het mee. Zolang je niet weet wie dit is en niet bewust hebt gekozen voor een ideale klant, zal je moeite hebben met klanten krijgen. Na deze module weet je precies met welke type klant jij blij wordt en hoe je die kunt bereiken.

Module 5

Strategisch Productaanbod

Een goede customer journey zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten een route afleggen waarna ze makkelijk JA kunnen zeggen tegen jouw aanbod. En die route ga je uitstippelen door middel van het creëren van een strategisch productaanbod zodat je voor elke klant een passend product hebt voor de fase waar zij zich in bevinden.

Module 6

Social Media
Strategie

Creëer een killer social media strategie die bij jou past. Ook hier geldt: zonder plan en een doel, geen resultaat. Na deze module weet jij precies wat, wanneer en hoe vaak je moet posten zodat je niet meer met losse flodders gaat schieten en zodat je nooit meer een excuus hebt om niet zichtbaar te zijn.

Ik kreeg al snel nieuwe klanten

Als startende ondernemer was ik ontzettend aan het worstelen met mijn money mindset, website teksten en sociale media. Ik vroeg te lage prijzen en ik wist nooit wat ik op social media moest posten. De Business Kickstart Academy inspireerde en hielp mij enorm om goede teksten te schrijven, ik kreeg er zelfs plezier in.

Ik kreeg al snel nieuwe klanten, maar ook veel meer interactie met mijn potentiële klant! Ik vind Erika een top coach, vooral omdat ze zo eerlijk is en je daarmee echt verder helpt.

Sascha Zeldenrijk | Orthomoleculair Therapeut | Foodstappen

Module 7

Social Media Tips & Tricks

Er zijn een hoop factoren doe ervoor zorgen (of juist voorkomen) dat jouw bereik op social media groeit. Zonder de juiste kennis is jouw zichtbaarheid pure tijdverspilling en levert het je niks op behalve een hoop frustratie. In module 7 krijg je de kennis en de tools om in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk bereik te krijgen.

Module 8

Storytelling & Teksten Schrijven

Als het je eenmaal lukt om jouw ideale klant te bereiken op social media, dan wil je ook dat ze gegrepen worden door jouw teksten zodat ze niet direct door scrollen maar dat ze keer op keer met nieuwsgierigheid op “lees meer” klikken bij jouw posts. Hoe je dat voor elkaar krijg, leer je in deze module.

Module 9

Video’s & Stories met Impact

Video’s & stories maken eng of moeilijk? Niet na deze module. Je leert namelijk precies hoe je goede video’s kunt opnemen en hoe je impact maakt met jouw boodschap en jouw ideale klant echt raakt. Ook leer je precies hoe je een goede Instagram story kunt maken zodat jouw kijkers niet direct gapend wegswipen.

Mijn eerste challenge, meteen 500 deelnemers

Ik was lange tijd alleen aan het worstelen om een bedrijf op te zetten. Maar op mijn eigen houtje kwam ik niet verder. Dankzij de hulp van Erika ben ik nu eindelijk echt stappen aan het zetten.

Ik heb zelfs mijn eerste challenge georganiseerd met ruim 500 deelnemers, mijn allereerste webinar gegeven en ik heb mijn eerste klanten binnen voor mijn online programma. Wat een overwinning! Zonder haar hulp had ik dit denk ik nog steeds niet gedurfd.

Sigrid Eggink | Zelfliefde Expert & Coach

Module 10

Converterende Websites

Nadat je heel veel moeite hebt gedaan om jouw potentiële klanten naar je website te leiden, wil je voorkomen dat ze na 3 seconden al wegklikken. Je wilt dat ze op dit CTA button klikken. In deze module leer je precies hoe je dat voor elkaar krijgt.

Module 11

Gratis
Weggevers

Met een gratis weggever laat je jouw potentiële klanten proeven aan wat jij te bieden hebt. Leer in deze module hoe je de perfecte balans creëert tussen waarde bieden en de lezer laten hunkeren naar meer. Zonder dat jouw weggever belandt op de stapel “ooit gedownload maar nooit wat mee gedaan.”

Module 12

Emailmarketing & Funnels

Emailmarketing is nog steeds de best converterende online kanaal. Een gemiste kans dus als je dit nog niet inzet om klanten te krijgen. In deze module leer je hoe je dit kunt opzetten en hoe je ervoor zorgt dat leads uit jouw funnel daadwerkelijk converteren in klanten. Ook als jij lekker op vakantie bent!

Vorige week had iemand mijn e-book gedownload, na een eerste follow up mail heeft ze een kennismakingsgesprek ingepland en ze zei direct JA tegen mijn 3 maanden traject.

Suzanne Vossen | Gewichtsconsulent

Module 13

Facebook & Instagram Advertenties

Je hebt niks aan een perfecte funnel als daar geen leads in komen. De snelste manier om die leads te krijgen is door gebruik te maken van advertenties. In deze module leer je stap voor stap, aan de hand van video tutorials de basics van hoe jij jouw advertentieaccount kunt inrichten en jouw eerste campagne kunt draaien.

Module 14

Overtuigende Testimonials

Je hebt niks aan een perfecte funnel als daar geen leads in komen. De snelste manier om die leads te krijgen is door gebruik te maken van advertenties. In deze module leer je stap voor stap, aan de hand van video tutorials de basics van hoe jij jouw advertentieaccount kunt inrichten en jouw eerste campagne kunt draaien.

Wie ben ik en waarom zou je dit met mij doen?

Ik ben Erika, high impact business coach en ik ben er om JOU te helpen te transformeren van een “onzichtbare” zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer.

Ik heb een ontembare ambitie om gepassioneerde wereldverbeteraars te helpen om een succesvolle business op te bouwen zodat ook zij met hun passie zoveel mogelijk mensen kunnen helpen.

Zo ontstaat er een “ripple effect” waarmee we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken en tegelijkertijd rijkdom kunnen creëren. Een tikkie idealistisch zou je kunnen zeggen. But, a girl can dream, right?

En rijkdom gaat uiteraard over zoveel meer dan geld. Het gaat voor mij over gezondheid, fijne relaties, handelen vanuit liefde, het volgen van mijn verlangen en onbezorgd leven in vrijheid. Precies dat gun ik jou ook!

Daarom ga ik in mijn coaching voor ‘high impact’. Ik ga door waar anderen stoppen om jou te stimuleren om de ondernemer te worden die met gemak haar business runt.

Heb je ook die ontembare ambitie om zoveel mogelijk mensen te helpen en daarmee een leven te creëren waarin je een paar keer per jaar onbezorgd aan je glaasje bubbels kunt nippen op een tropisch eiland? Or is it just me? 😉 

Oh jij ook? Gelukkig!

Are you ready for this?

Business Kickstart Academy

Praktische informatie

Aanmelden

Als je nu voelt: DAMN dit is precies wat ik nodig heb. (En dat moet haast wel, anders was je niet zover gekomen op deze lange pagina.)

Dan kan je je direct aanmelden via de knop hieronder.

De Investering voor Jouw Succes

De investering is 998 exclusief BTW.

Ik weet het, het is serieus geld maar stel je voor dat je door dit programma iedere maand 1000 euro extra kunt omzetten? Dan heb je het al snel terugverdiend. Bij het afrekenen zie je wat de prijs inclusief BTW wordt. Uiteraard kan je dat terugvragen bij de belastingdienst en de kosten voor dit programma zijn aftrekbaar voor jouw onderneming.

Bonus - 2 coaching calls

Om jouw groei kracht bij te zetten krijg je van mij als bonus 2 gratis coaching sessies die je kunt inplannen binnen 90 dagen na aankoop van deze training.

Je mag zelf kiezen wanneer je dit doet maar ik raad je aan om de eerste sessie in te plannen nadat je de eerste 4 modules hebt afgerond zodat je al jouw vragen kunt stellen. De tweede sessie richting het einde van die 90 dagen. Dan kan ik je namelijk nog helpen en adviseren over wat jouw volgende stappen kunnen zijn nadat je de training hebt afgerond.

Call inplannen met mij

Twijfel je nog of deze training geschikt is voor jou of heb je andere vragen? Let’s take it slow en plan een call in. Als deze training niet geschikt is voor jou dan zal ik je dat laten weten en je eventueel een andere training of coach aanraden.

Weet je genoeg en wil je direct aan de slag? Meld je aan via de knop hieronder.