fbpx

Maak IMPACT met badass content zodat klanten op je afkomen, like bees to honey!

Ben jij die “onzichtbare” zzp’er die nu elke week met frisse moed content deelt maar kijkt niemand daar echt van op?

Je bent dus niet letterlijk onzichtbaar zijn maar zo lijkt (en voelt) het soms wel omdat de aanvragen nog niet binnenstromen in je DM.

Tijd om daar verandering in te brengen! In mijn IMPACT met Content groepstraject leer jij exact wat je kunt doen om “scroll stopping’ converterende content te creëren waarmee je jouw volgers en bezoekers wel converteert in klanten.

IMPACT met Content! 3 Maanden groepstraject

Dit groepstraject is voor jou als jij al netjes iedere week volgens de regeltjes content deelt online maar nog steeds het gevoel hebt dat je onzichtbaar bent. Een soort Casper, het vriendelijke sprookje. Je bent er wel, mensen liken ook maar die sales… dat kan beter. Dat is duidelijk!

Jouw hond of kat lijkt bijna populairder dan jij.

Deel je een persoonlijk verhaal dan staan jouw volgers enthousiast virtueel voor je te klappen. Maar onder iedere zakelijke of promotionele post is er een awkward silence.

Maar ik deel toch waardevolle content?

Ja, dat geloof ik ook wel. Maar die hap snap praktische tips en ‘waardevolle’ content die je deelt omdat je hebt geleerd dat, dat the way to go is en daarmee die klanten vanzelf komen, dat is wat 5 jaar geleden heeft gewerkt. Let’s face it,  er is in deze tijd met zoveel concurrentie wel iets meer voor nodig.

Ik was ooit Casper…

Ik schaam me een beetje om dit toe te geven maar ooit was ik ook zo’n gefrustreerde en onzichtbare zzp’er.

Maar sinds ik weet wat krachtige badass content voor me kan doen, word ik er elke keer blij van om te creëren en niet alleen omdat het me likes oplevert, maar datgene waarvoor ik in business ben: klanten & money in tha bank!

En niet te vergeten de blije appjes die ik van klanten krijg (zelfs nadat we klaar zijn) met nieuws over wat goede content hen heeft opgeleverd. Nieuwe klanten dus.

 
 

Daar is het IMPACT met Content! traject voor

Elke maand dat jij langer doorgaat met de oude manier van “waardevolle” content delen zonder jouw hersenen eens goed te laten kraken daarover, loop je omzet mis.

En geloof me als ik zeg: we kunnen het niet alleen leuker, maar ook makkelijker maken. Echt.

In het IMPACT traject leer je niet alleen hoe je converterende content kunt schrijven maar je leert ook een strategie en een systeem toepassen waarmee je de meest begeerde expert wordt in jouw vakgebied en ook nog eens zeeën van tijd gaat besparen.

Je hoeft dus nooit meer ‘s avond met vierkante ogen naar je scherm te turen omdat je nog die content moet maken.

Nee, jij zit voortaan op de vroege vrijdagmiddag op een terrasje aan je Aperol Spritz te nippen en te proosten op die nieuwe klanten.

Die ook nog eens de perfecte match zijn, want dat is wat badass content voor je doet, FILTEREN! You’re welcome. 😀

Dankzij 1 post had ik mijn beste maand ooit!

Erika heeft mij geleerd hoe ik betere teksten kan schrijven en ik heb geleerd hoe ik consistent zichtbaar kan zijn. Content creëren werd een stuk makkelijker.
Dankzij 1 post heb ik 6 nieuwe klanten en ik had mijn beste maand ooit!
Ik zou elke ondernemer aanraden die worstelt met zichtbaarheid om Erika in te schakelen. Zij kan jou stap voor stap helpen en vertrouwen geven om jezelf echt te laten zien.

Claudia Duineveld | Gezondheidstherapeut | Lilly Pilly

Maar wat als ik niet goed kan schrijven?

 Geloof me als ik het zeg dat het zelfs dan voor jou kan werken. Denk je dat ik deze teksten zo uit mijn mouw schudde toen ik nog niks over content creatie had geleerd? 

 
Nee, nee! Mijn business coach durfde mij zelfs ooit vanille (saai dus!) te noemen. [Insert shocked emoji!] Dus the good old saying “oefening baart kunst,” gaat hier 100% op!
 
Je hoeft niet de volgende J.K. Rowling te worden.
 
Tuurlijk ik ga je tips geven om betere teksten te schrijven, maar om dat Casper imago van je af te schudden gaat het vooral om de psychologie – en ja ook een beetje (ok, meer dan een beetje) om de strategie achter jouw content.
 
Als je die code weet te kraken en je bent niet zo’n afhaker die na een paar weken verslonst en het toch maar weer hap snap gaat doen, dan lieve jij, dan begint jouw  kassa te rinkelen. KA-CHING!
 

Dit is wat je gaat leren in het IMPACT met Content traject

Vorige week had iemand mijn e-book gedownload, na een eerste follow up mail heeft ze gelijk een kennismakingsgesprek ingepland en ze zei direct JA tegen mijn 3 maanden traject.

Suzanne Vossen | Gewichtsconsulent

Het IMPACT met Content, de praktische zaken

* De workshops zijn elke dinsdag van 11.00 tot 14.00 uur. De groepscalls zijn om de week  op donderdag van 11.00 tot 12.00 uur. Na elke 3 weken is er een implementatieweek, dan is er geen training of groepscall maar heb je de tijd om in te halen wat je gemist hebt of dingen te implementeren/te fine tunen. 

Dit krijg je er ook nog bij

Toegang tot de Business Kickstart Academy (t.w.v. EUR 998)
Een super waardevolle online training waarin je zelf in je eigen tijd kunt leren over alle praktische stappen van zichtbaarheid en online marketing. Klik hier voor meer informatie.

Twee 1:1 strategiesessies van 45 minuten (t.w.v. EUR 298)
Waarin we samen mooie plannen kunnen smeden!

Business Friends actie 
Ken jij een andere ondernemer die per-fect zou zijn voor dit traject en melden jullie je samen aan? Dan ontvangen jullie allebei EUR 200 korting op het totaalbedrag van de investering.

Let op: de korting is alléén geldig voor de eerste 5 aanmeldingen. Stuur mij een e-mail via support@erikabodor.com om dit door te geven en je ontvangt een kortingscode.

Ben jij de gepassioneerde wereldverbeteraar die klaar is om die onweerstaanbare ondernemer te worden? Loop jij straks stralend te paraderen met jouw badass content op de online catwalk waar jouw ideale klanten front-row zitten te zwaaien met hun pinpas?

Join the club als jij

Deze club is NIET voor mensen die:

Meld je aan voor het IMPACT met Content! 3 maanden groepstraject

Ben je nog steeds aan lezen? Dat is een goed teken! Jouw interesse is gewekt. 😀

Voel je na het lezen van deze pagina een dikke vette JA dan kan je je direct aanmelden.  

Twijfel je of IMPACT met Content geschikt is voor jou?

Of misschien twijfel je of je dit met mij wilt doen. Hé, dat kan ook, I get it! Plan dan een call in met mij en let’s see where it goes. 

Wat je ook beslist, wacht niet te lang want iedere maand dat jij keihard je best doet om content te verspreiden die jouw kassa niet doet rinkelen, verspil je jouw kostbare tijd en loop je omzet mis. 

 

Waarom niet wachten?

Wees gewaarschuwd, dit is de eerste en de enige keer dat ik dit op deze intensieve manier met workshops ga aanbieden en ook nog voor de helft van de normale prijs.

Dus ben jij er klaar voor om te leren hoe jij jezelf op een authentieke manier kunt onderscheiden? Om die onweerstaanbare ondernemer te worden die regelmatig DM’s krijgt van mensen die met je willen werken zonder dat je heel pushy jouw diensten moet promoten? 

Gewoon omdat jij opvalt tussen “de rest?” Dan wordt het tijd voor actie!

Deze knop hieronder brengt je direct in de winkelwagen waar je completely safe kunt afrekenen met iDeal. 

Jouw investering

Ik zou bijna willen zeggen, de waarde van dit traject is onbetaalbaar maar ik heb er toch een bedrag aan gehangen. Anders wordt het zo lastig uitwisselen. 😉 

En zonder te dollen, de waarde van dit 3 maanden traject is normaal gesproken EUR 3998, maar omdat het de eerste ronde is krijg jij van mij een special price, only for you natuurlijk en is de investering

EUR 560 van 4 termijnen of betaal in één keer  EUR 1998 en bespaar EUR 242

 

Wow, website is nog geen week online en gelijk iemand die een call heeft gepland. Ze heeft tijdens het gesprek direct JA gezegd tegen mijn VIP traject!”

Eliza Starrenburg | HSP Coach

Who’s that?

Ik ben Erika, high impact business coach en ik ben er om JOU te helpen te transformeren van een “onzichtbare” zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer.

Ik heb een ontembare ambitie om gepassioneerde wereldverbeteraars te helpen om een succesvolle business op te bouwen zodat ook zij met hun passie zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. 

Zo ontstaat er een “ripple effect” waarmee we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken en tegelijkertijd rijkdom kunnen creëren. 

Een tikkie idealistisch zou je kunnen zeggen. But a girl can dream, right?

En rijkdom gaat uiteraard over zoveel meer dan geld. Het gaat voor mij over gezondheid, fijne relaties, handelen vanuit liefde, het volgen van mijn verlangen en onbezorgd leven in vrijheid. 

Precies dat gun ik jou ook en daarom ga ik in mijn coaching voor ‘high impact’

Ik ga door waar anderen stoppen om jou te stimuleren om de ondernemer te worden die met gemak haar business runt.

Heb je ook die ontembare ambitie om zoveel mogelijk mensen te helpen en daarmee een leven te creëren waarin je een paar keer per jaar onbezorgd aan je glaasje bubbels kunt nippen op een tropisch eiland? Or is it just me? 😉 

Oh jij ook, gelukkig! Geloof je erin dat dit ook mogelijk is voor jou maar zie je nog niet hoe je daar kunt komen? 

That’s where I come in!

Klaar om badass converterende content te creëren en die onweerstaanbare ondernemer te worden die opvalt tussen de rest en verkoopt zelfs zonder te pitchen?