fbpx

High impact intensieve coaching voor gepassioneerde wereldverbeteraars

Voor gedreven vrouwelijke zzp’ers met een ontembare ambitie en grote dromen die de switch willen maken naar ondernemen en met meer winst willen groeien richting financiële vrijheid en een onbezorgd leven.

High Impact Intensive 1-op-1 coaching

6 maanden, vanaf EUR 833 per maand

Jouw business loopt aardig en je hebt al iedere maand klanten maar je voelt aan alle vezels in je lijf dat er zo nog zoveel meer in zit. Het komt er alleen nog niet uit.

Je werkt nog veel te hard en je hoofd loopt over van alle goede ideeën, maar tijd om dit uit te voeren heb je niet. Je wilt dolgraag opschalen. Je wil meer verdienen maar je wilt niet nog harder werken. Je mist helderheid, focus & structuur. Eigenlijk doe je maar wat.

Je deelt regelmatig op verschillende manieren content online maar je haalt er nog steeds te weinig klanten uit.
Je hebt het gevoel dat ondanks dat je zichtbaar bent, mensen jou niet echt zien. Je valt niet op en je maakt te weinig impact.

Blijkbaar ben je niet onderscheidend genoeg, jouw content raakt mensen niet en soms lijkt het wel alsof je onzichtbaar bent.

In het High Impact Intensive 1-op-1 traject gaan we samen aan de slag om alle obstakels te tackelen die jou ervan weerhouden om door te groeien naar een volgend niveau in jouw ondernemerschap.

Ik help je om binnen een paar maanden te transformeren van een “onzichtbare” zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer.

Af en toe wat delen als je de inspiratie voelt, voldoet niet meer!

Om op te vallen in de online wereld met de steeds harder groeiende concurrentie is een unieke personal brand en knettergoede content een must. Hoe langer je dit uitstelt, hoe vaker klanten belanden bij jouw concurrenten die zichzelf wel weten te onderscheiden.

Hoe lang ben je bereid om dat te tolereren? Hoeveel omzet loop je mis doordat jouw content en messaging niemand echt raakt?

Mogelijk twijfel je nog aan jezelf. Je bent super gedreven, maar zijn die grote dromen wel haalbaar voor jou?

Je weet dat je zichtbaar moet zijn maar nog regelmatig schiet het door je hoofd: wie zit er nou op mij en mijn boodschap te wachten? Er zijn al zoveel anderen!

Dit zijn hele normale vragen die iedere ondernemer zich wel eens afvraagt.

En ik ben er om je te vertellen: JA, ook jij kunt die onweerstaanbare ondernemer worden!

Als jij een verlangen hebt waar je 100% voor wilt gaan, dan heb je alleen nog een duwtje in de juiste richting nodig en kan je met de juiste begeleiding eindelijk groeien richting meer winst en financiële vrijheid.

Er zitten meer dan genoeg mensen op je te wachten maar jij mag hen naar je toe trekken met jouw content en unieke personal branding.

Het wordt tijd om te gaan staan voor jouw missie en boodschap en die te gaan delen met de wereld. Zonder filter.

What got you here, won’t get you there

James Wedmore

Meld je aan voor de High Impact Intensive en...

Word de onweerstaanbare ondernemer waar niemand omheen kan!

Briljant plan uitgewerkt

Als je nog twijfelt over of je in zee wilt gaan met Erika, gewoon doen! Ik heb tijdens dit traject nieuwe klanten binnengehaald, mijn funnel afgemaakt en een briljant plan bedacht en uitgewerkt. Zonder de modules en hulp van Erika was ik er niet gekomen! Mijn omzet is meer dan verdriedubbeld.

Lotte Brouwer | Get Lots

De High Impact Intensive is voor jou als je

Dit is NIET voor mensen die

Mijn business staat als een huis

In de 4 maanden dat we intensief 1:1 hebben samengewerkt staat mijn business en dienst als een huis. Mijn aanbod is helder geformuleerd, mijn website converteert en ik krijg dagelijks gekwalificeerde leads binnen zonder de druk dat ik continu online moet zijn.

Cilla Schopen | Balans Coach

Klaar om te transformeren van onzichtbare zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer?

Jouw tijd als ondernemer is kostbaar, zorg ervoor dat je dit effectief gebruikt. Door de strategieën die je leert tijdens dit traject ga je niet alleen meer plezier beleven aan het ondernemen, je gaat ook een hoop tijd besparen.

Kostbare tijd die je kunt besteden om op een doordeweekse dag met je business buddy lekker te gaan lunchen of eindelijk eens de massage te boeken die je zo hard nodig hebt.

Hoe langer je blijft werken zonder effectieve strategie, hoe meer tijd je verliest en hoe meer omzet je misloopt.

Ervaar het effect van een simpele maar krachtige strategie en zie hoe jouw agenda zich als vanzelf gaat vullen. Groeien naar die next level lijkt opeens een eitje omdat je niet alleen weet wat je moet doen maar ook precies hoe je dit kunt doen.

En ik ben er om je bij iedere stap te begeleiden zodat je full-focus in de juiste richting blijft lopen. Wat zeg ik? We gaan sprinten!

Wil je meer weten over het High Impact Intensive traject?

If the ladder is not leaning against the right wall, every step we take just gets us to the wrong place faster

Stephen Covey

Who’s that?

Ik ben Erika, high impact business coach en ik ben er om JOU te helpen te transformeren van een onzichtbare zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer.

Ik heb een ontembare ambitie om een financieel vrij leven te creëren. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn klanten. Dit gaat uiteraard over veel meer dan alleen geld.

Het gaat voor mij over leven in vrijheid, luxe en comfort. Een onbezorgd en rijk leven op alle vlakken. En dat gun ik jou ook.

Daarom ga ik in mijn coaching voor ‘high impact‘. Ik ga door waar anderen stoppen om jou te stimuleren en te helpen om de ondernemer te worden die met gemak haar business runt.

Ik help je met een winstgevende strategie zodat je full-focus op jouw doel af kunt gaan en met een bewezen systeem elke maand klanten binnen haalt zonder te leuren en te sleuren.

Heb je ook die ontembare ambitie om een succes te maken van jouw business en een financieel vrij leven te creëren? Geloof je erin dat dit ook mogelijk is voor jou maar zie je nog niet hoe je daar kunt komen?

Laat mij je dan helpen om die mogelijkheden te zien.