fbpx

High impact intensieve coaching voor gepassioneerde wereldverbeteraars

Voor gedreven vrouwelijke zzp’ers met een ontembare ambitie en grote dromen die klaar zijn om op te schalen maar nu tegen een glazen plafond aanzitten. Ik help je om dat plafond te doorbreken en te groeien, zonder stress of nog harder werken.

Met meer winst, vrijheid en een onbezorgd leven.

High Impact Intensive 1-op-1 coaching

6 maanden | elke 2 weken contact | toegang tot online training | persoonlijk support & feedback via e-mail of Whatsapp

Jouw business loopt aardig en klanten weten jou ook goed te vinden maar je voelt aan alle vezels in je lijf dat er zo nog zoveel meer in zit. Het komt er alleen nog niet uit. Je hebt voor je gevoel een soort grens bereikt.

Je werkt nog veel te hard en je hoofd loopt over van alle goede ideeën, maar tijd om dit uit te voeren heb je niet. Je wilt dolgraag opschalen. Je wil dat die kassa harder gaat rinkelen maar je wil niet nog harder werken.

Je mist helderheid, focus & structuur. Eigenlijk doe je maar wat. Tot nu toe ging dat goed maar je weet dat als je wil groeien, je een andere aanpak nodig hebt.

Je doet je stinkende best om content te delen online en je hengelt ook wel wat klanten binnen maar het kost je veel te veel tijd en het is niet jouw favoriete bezigheid. Je weet, dit kan beter en sneller! Maar hoe dan?

Is jouw boodschap & branding wel onderscheidend genoeg? Jij bent een gepassioneerde wereldverbeteraar en jij bent uniek. I know, dat zijn we allemaal. Maar ondanks dat je je best doet om jezelf op een unieke manier zichtbaar te maken, soms lijkt (en voelt) het wel alsof je onzichtbaar bent. 

Jij wil nu echt gaan staan voor jouw business en boodschap. Jij wil meer IMPACT, winst en vrijheid!

In het High Impact Intensive 1-op-1 traject gaan we samen aan de slag om alle obstakels te tackelen die jou ervan weerhouden om door te groeien naar een volgend niveau in jouw ondernemerschap.

Je gaat binnen een paar maanden transformeren van een “onzichtbare” zzp’er in een onweerstaanbare ondernemer.

Ik help je om met focus & structuur de juiste stappen te zetten om niet alleen je doelen te behalen maar ook om op te schalen. Jij kent dit spelletje nu wel, tijd voor een volgend niveau. 

Meer winst, vrijheid en onbezorgd genieten!

Mogelijk twijfel je nog aan jezelf. Je bent super gedreven, maar zijn die grote dromen wel haalbaar voor jou?

Je weet dat je zichtbaar moet zijn maar nog regelmatig schiet het door je hoofd: wie zit er nou op mij te wachten? Er zijn al zoveel anderen!

Do not worry! Jij bent namelijk niet de enige ondernemer die zich dit afvraagt.

En ik ben er om je te vertellen: JA, ook jij kunt die onweerstaanbare ondernemer worden die haar grote dromen kan waarmaken!

Als jij een verlangen hebt waar je 100% voor wilt gaan, dan heb je alleen nog een duwtje in de juiste richting nodig en kan je met de juiste begeleiding eindelijk groeien richting meer winst, vrijheid en een onbezorgd leven.

Er zitten meer dan genoeg mensen op je te wachten maar jij mag hen naar je toe trekken met jouw content, jouw energie en jouw unieke talenten.

Het wordt tijd om te gaan staan voor jouw missie en boodschap en die te gaan delen met de wereld. Zonder filter. Met aantrekkingskracht.

What got you here, won’t get you there

James Wedmore

Meld je aan voor de High Impact Intensive en...

Word de onweerstaanbare ondernemer waar niemand omheen kan!

Briljant plan uitgewerkt

Als je nog twijfelt over of je in zee wilt gaan met Erika, gewoon doen! Ik heb tijdens dit traject nieuwe klanten binnengehaald, mijn funnel afgemaakt en een briljant plan bedacht en uitgewerkt. Zonder de modules en hulp van Erika was ik er niet gekomen! Mijn omzet is meer dan verdriedubbeld.

Lotte Brouwer | Get Lots

De High Impact Intensive is voor jou als je

Dit is NIET voor mensen die

Mijn business staat als een huis

In de 4 maanden dat we intensief 1:1 hebben samengewerkt staat mijn business en dienst als een huis. Mijn aanbod is helder geformuleerd, mijn website converteert en ik krijg dagelijks gekwalificeerde leads binnen zonder de druk dat ik continu online moet zijn.

Cilla Schopen | Balans Coach

Klaar om te transformeren van "onzichtbare" zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer?

Jouw tijd als ondernemer is kostbaar, zorg ervoor dat je dit effectief gebruikt. Door alles wat je leert tijdens dit traject ga je niet alleen meer plezier beleven aan het ondernemen, je gaat ook zeeën van tijd besparen. 

Kostbare tijd die je ook kunt besteden om op de vroege vrijdagmiddag op een terrasje aan jouw glaasje bubbels te nippen of eindelijk die massage te boeken waar je zo naar snakt.

Hoe langer je blijft werken zonder effectieve strategie, zonder jezelf te onderscheiden en zonder te werken aan die onderbewuste obstakels, hoe langer het duurt totdat jij die grote dromen kunt realiseren.

 Tijdens het High Intensive Impact traject lijkt groeien naar die next level opeens een eitje omdat je niet alleen weet wat je moet doen maar ook precies hoe je dit kunt doen.

En ik ben er om je bij iedere stap te begeleiden zodat je full-focus in de juiste richting blijft lopen. Wat zeg ik? We gaan sprinten!

Wil je meer weten over het High Impact Intensive traject?

If the ladder is not leaning against the right wall, every step we take just gets us to the wrong place faster

Stephen Covey

Who’s that?

Ik ben Erika, high impact business coach en ik ben er om JOU te helpen te transformeren van een “onzichtbare” zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer.

Ik heb een ontembare ambitie om gepassioneerde wereldverbeteraars te helpen om een succesvolle business op te bouwen zodat ook zij met hun passie zoveel mogelijk mensen kunnen helpen.

Zo ontstaat er een “ripple effect” waarmee we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken en tegelijkertijd rijkdom kunnen creëren. Een tikkie idealistisch zou je kunnen zeggen. But, a girl can dream, right?

En rijkdom gaat uiteraard over zoveel meer dan geld. Het gaat voor mij over gezondheid, fijne relaties, handelen vanuit liefde, het volgen van mijn verlangen en onbezorgd leven in vrijheid. Precies dat gun ik jou ook!

Daarom ga ik in mijn coaching voor ‘high impact’. Ik ga door waar anderen stoppen om jou te stimuleren om de ondernemer te worden die met gemak haar business runt.

Heb je ook die ontembare ambitie om zoveel mogelijk mensen te helpen en daarmee een leven te creëren waarin je een paar keer per jaar onbezorgd aan je glaasje bubbels kunt nippen op een tropisch eiland? Or is it just me? 😉 

Oh jij ook? Gelukkig!