fbpx

Ook jij verdient meer winst, meer vrijheid en een onbezorgd leven!

Wie is die Erika Bodor?

Als ondernemer in hart en nieren met een ontembare ambitie ben ik mijn dromen aan het waarmaken. Dat klinkt heel groots en dat is het ook. Die dromen worden steeds groter en het vertrouwen dat het mij gaat lukken gelukkig ook.

Dit is echter niet altijd zo geweest. 

Ik ben in schaarste opgegroeid en ik heb heel veel tijd, geld en energie geïnvesteerd om die schaarste mindset te transformeren in een mindset van vertrouwen en overvloed. Het is nog steeds work in progress!

Ik heb een ontembare ambitie om gepassioneerde wereldverbeteraars te helpen om een succesvolle business op te bouwen zodat ook zij met hun passie zoveel mogelijk mensen kunnen helpen.

Zo ontstaat er een “ripple effect” waarmee we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken en tegelijkertijd rijkdom kunnen creëren. 

Een tikkie idealistisch zou je kunnen zeggen. But a girl can dream, right?

En rijkdom gaat uiteraard over zoveel meer dan geld. Het gaat voor mij over gezondheid, fijne relaties, handelen vanuit liefde, het volgen van mijn verlangen en onbezorgd leven in vrijheid. 

Precies dat gun ik jou ook, met heel mijn hart!

Ik geloof erin dat dit voor iedereen is weggelegd!

Ook JIJ verdient het om in rijkdom te leven, op alle vlakken. En ook voor jou is het weggelegd om met jouw business zoveel geld te verdienen dat je in totale vrijheid een onbezorgd leven kunt leiden.

Een paar keer per jaar naar een tropisch eiland? Yes, please! 

Je moet alleen wel zelf het besluit nemen om er volledig voor te gaan.  Vanaf het moment dat ik dat heb gedaan, is mijn leven en business volledig getransformeerd.

Nu doe ik niks liever dan vrouwen zoals jij te helpen om ook een onbezorgd leven in vrijheid te creëren. 

Om mijn klanten steeds beter te kunnen helpen ben ik continue aan het bijleren. Ik heb onder andere opleidingen en trainingen gevolgd van Tony Robbins, James Wedmore en een business coaching opleiding bij Kendall Summerhawk.

Zelf heb ik ook altijd een business coach omdat ik het heerlijk vind om iemand te hebben waar ik mee kan sparren, die mij uitdaagt en mij weer helpt om dichter bij mijn droom te komen.

Van onzichtbare zzp’er naar zelfverzekerde ondernemer

Ik ging van een onzekere, twijfelachtige en “onzichtbare” zzp’er naar een zelfverzekerde succesvolle ondernemer die staat voor haar business en keer op keer de stappen blijft zetten die nodig zijn om haar dromen waar te maken.

Dit ging niet vanzelf en in mijn eentje was het ook zeker niet gelukt. 

Elke ondernemer die al een tijdje bezig is kent de uitdagingen van het ondernemerschap.

Als ervaren ondernemer weet je ook dat het verschil tussen worstelende en succesvolle ondernemers is dat de succesvolle ondernemers het niet alleen doen. Ze hebben een coach of  mentor en in veel gevallen een team die hen ondersteunt om te kunnen groeien. 

Ze nemen besluiten vanuit de persoon die ze willen zijn in de toekomst en niet vanuit de persoon die ze nu zijn. 

Hoe freakin’ spannend dit soms ook kan zijn!

What got you here, won’t get you there

Zonder te investeren in goede coaches, had ik nu niet gestaan waar ik sta. Dat geldt zowel zakelijk als persoonlijk. 

Mijn business kan niet groeien als ik persoonlijk niet groei. Daarom is dit ook de combinatie die ik toepas in mijn coaching. We kunnen pas zakelijke successen boeken als je jouw persoonlijke shit op orde hebt. 

En niet alleen op bewust niveau maar juist ook op dieperliggende celniveau waar alle blokkades zijn opgeslagen en die jouw succes en rijkdom in de weg staan.

Mijn IMPACT Methode

Onderscheiden | Connectie | Strategie | Innerwork

Door te doen leerde ik wat belangrijk is om succes te boeken als ondernemer en ik heb zelfs mijn eigen IMPACT methode ontwikkeld die ik toepas in mijn coaching.

Naast de juiste mindset en een unstoppable drive, zijn marketing, sales en een krachtige strategie cruciale ingrediënten voor succes.

Je hebt een “personal brand” waarmee jij jezelf kunt onderscheiden en waar jouw potentiële klanten zich mee kunnen identificeren. Alles hangt met elkaar samen en om vertrouwen te wekken is consistentie key.

Vervolgens kan je connectie creëren door knettergoede content te delen. Als je dit vervolgens in een ijzersterke strategie giet, dan kan je full-focus op jouw doel af gaan en gaat jouw kassa harder rinkelen en jouw winst stijgen.

Innerwork heeft ook veel bijgedragen aan mijn groei als ondernemer en als ik niet aan het werk was gegaan met dieperliggende blokkades op cel niveau dan had ik nu niet gestaan waar ik sta.

Door deze 4 pilaren stevig neer te zetten kon ik mijn business opschalen, meer ondernemers helpen en door dat glazen geldplafond heen breken.

Dat kan jij ook!

Met de IMPACT methode zorg ik dat je transformeert van een “onzichtbare” zzp’er in een onweerstaanbare ondernemer.

Het is niet alleen maar droge zakelijke stof wat je bij mij leert. Je hoort me regelmatig spirituele termen roepen over het Universum, de wet van de aantrekking en manifesteren. 

Soms geef ik je vage woo woo opdrachten mee om bijvoorbeeld je energie te schonen en blokkades op te heffen. Als het nodig is stuur ik je door naar een energy healer zodat jouw blokkades op celniveau worden opgelost.

Als je hier niks mee hebt en er ook niet voor openstaat, no hard feelings maar dan ben ik niet de coach voor jou.

Voel je dat je nu echt klaar bent voor dat volgende niveau in jouw ondernemerschap? Dat je met een sterke strategie, een onderscheidende personal brand en onweerstaanbare content jouw markt wil veroveren? 

En wil je vanuit rust en vertrouwen gaan ondernemen in plaats van stress, chaos en frustratie?

Dan ben je bij mij in goede handen.

Ik ben niet de zoveelste business coach op naaldhakken. 

Ik ga voor resultaat en dat betekent dat ik met je meeloop, van begin tot eind. En op die hakken komen we niet zo ver. Geef mij maar gympen zodat we kunnen sprinten! 😉

Je betaalt bij mij ook niet voor mijn schoenencollectie of dure sieraden maar voor commitment, persoonlijke aandacht & de juiste tools, kennis en strategie waarmee we resultaten boeken.

Are you ready?

Typisch Erika

Als je me goed zou kennen, dan zou je weten dat ik…

Ontdek hoe je jouw business kunt opschalen met de 4 pilaren van mijn IMPACT methode inclusief een simpele succes strategie  & word die onweerstaanbare ondernemer waar niemand meer omheen kan!

Download e-book

Vul je e-mailadres in en ontdek hoe je jouw business kunt opschalen met een simpele succes strategie & hoe jij jezelf kunt onderscheiden met onweerstaanbare content !