fbpx

Een luxe retreat voor de drukke ondernemer die toe is aan rust, plezier en maximale ontspanning.

Even weg van thuis en van je bedrijf om uit te zoomen, te evalueren en jouw grootste valkuilen te transformeren in kwaliteiten waarmee je zowel persoonlijke als zakelijke groei gaat realiseren dit jaar.

Niet meer keihard werken vanuit die harde mannelijke energie om jouw doelen bij te benen maar vanuit zachte vrouwelijke flow energie.

Een luxe retreat in Alicante, Spanje waar je alles van thuis even los kan laten en je heerlijk in de watten wordt gelegd

6 dagen genieten ontspannen en transformeren voor EUR 2150 all inclusive

Je hebt een paar succesvolle jaren achter de rug en je hebt inmiddels een mooi bedrijf opgebouwd waar je trots op bent en waarmee je een goed gevulde bankrekening hebt. Doel behaald, yaay!

Ondertussen voel je je uitgeput en heb je het gevoel dat je (in plaats van voor een baas) nu in je eigen hamsterwiel terecht bent gekomen.

Je stelt grote doelen om jezelf uit te dagen en meestal behaal je ze ook nog. 

Terwijl in de afgelopen 2 jaar sommige ondernemers het financieel zwaar hadden, was dat voor jou geen probleem. Maar of je nu echt heel blij bent met de resultaten en de voldoening voelt die je zo graag wil, is nog maar de vraag.

En zijn het eigenlijk wel jouw doelen waar je zo hard voor aan het werk bent of is het vanuit een conditionering uit de markt, omdat het nu eenmaal zo hoort voor een “succesvolle ondernemer.” 

Al 2 jaar heb je vrij weinig sociale dingen kunnen doen (want lockdown na lockdown) en je vond het heerlijk om nu die extra tijd aan werk te kunnen besteden.

Misschien is dat zelfs wel de reden van jouw succes?!

Maar inmiddels voel je dat het tijd wordt voor verandering. Je hebt rust, ontspanning en verbinding nodig met andere ondernemers. Even weg van alles en uit die hamsterwiel stappen.

Al die tijd zat je er zo diep in dat je niet de tijd hebt genomen om te reflecteren en te evalueren of je nog wel blij wordt van hoe je jouw onderneming runt en of het niet op een andere/makkelijkere manier kan.

Regelmatig weg gaan uit jouw omgeving, de ontspanning opzoeken en alles loslaten zorgt voor een stroom van creativiteit, helderheid en ruimte om nieuwe ideeën te ontvangen.

Het wordt tijd voor een reset en waar kan je dit beter doen dan in het zonnige Alicante in een heerlijke luxe villa met gelijkgestemde ondernemers?!

Alles even achter je laten en maximaal genieten.

Misschien denk je nu wel “leuk zo’n weekje weg, maar hoe moet dat met mijn bedrijf dan?”

Kunnen jouw klanten wel een week lang zonder je? Wat als er een noodgeval is?

Je vindt het moeilijk om alles los te laten, je houdt van controle. Dat is immers wat jou zover heeft gebracht.

Maar dat is mogelijk ook jouw valkuil en geloof me als ik zeg: JA, jouw klanten overleven het wel een weekje zonder jou. 😉

Ze zullen zelfs blij zijn omdat je terugkomt vol energie en frisse ideeën.

Je bent weer uitgerust, scherp en je hebt er een nieuw netwerk bij van andere ambitieuze ondernemers. Mogelijk zit daar zelfs jouw volgende nieuwe klant bij!

En als je het echt niet kunt laten, dan heb je gedurende de dag genoeg tijd voor jezelf om even je email te checken of andere zaken te regelen die nodig zijn.

What got you here, won’t get you there

James Wedmore

Dompel jezelf een weekje onder in een luxe villa waar je je even in een paradijsje waant

Het retreat programma wordt begeleid door Coach Erika en host Silvia.

Het wordt een week waarin je kunt ontspannen, lachen, sparren en verbinden met elkaar met dagelijkse coachingsessies met de groep en leuke en ontspannende activiteiten.

Maar no worries, het wordt geen bomvolle week.

Je hebt elke dag genoeg tijd om zelf in te vullen hoe je dat wil besteden. Enneh… we raden het af (er zijn daar namelijk veel leukere dingen te doen) maar als het moet, heb je zelfs even ruimte om te werken!

Dit retreat is voor jou als je als ondernemer

Villa Pedrera in Alicante

Hier een review toevoegen van villa pedrera?

Naam | Functie

De praktische zaken

Ben jij die hardwerkende ondernemer die zichzelf een weekje ontspanning gunt in de Spaanse zon?

Om de investering hoef je het niet te laten want die hebben we zo laag mogelijk gehouden, je hebt ongetwijfeld al genoeg hoge investeringen gedaan 😉

Als jij je aanmeldt vóór 1 maart dan betaal je de early bird prijs van EUR 2150.

Daarna is de investering EUR 2550. Nog steeds een schijntje voor 6 dagen vertoeven in een luxe villa, dagelijks de lekkerste gerechten geserveerd krijgen en ontspanning op één van de mooiste plekken van Spanje.

Eenmaal daar, wordt alles voor je geregeld. Het is een all inclusive retreat, de deluxe versie. 

Het enige wat je zelf mag regelen en betalen is je vliegticket naar Alicante.

Wil je alvast meer informatie in een vrijblijvend gesprek?

Klink op de knop hieronder om het gesprek in te plannen.

If the ladder is not leaning against the right wall, every step we take just gets us to the wrong place faster

Stephen Covey

Who’s that?

Ik ben Erika, high impact business coach en ik ben er om JOU te helpen te transformeren van een “onzichtbare” zzp’er naar een onweerstaanbare ondernemer.

Ik heb een ontembare ambitie om gepassioneerde wereldverbeteraars te helpen om een succesvolle business op te bouwen zodat ook zij met hun passie zoveel mogelijk mensen kunnen helpen.

Zo ontstaat er een “ripple effect” waarmee we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken en tegelijkertijd rijkdom kunnen creëren. Dit gaat uiteraard over zoveel meer dan geld.

Het gaat voor mij over gezondheid, betekenisvolle relaties, handelen vanuit liefde, het volgen van mijn zielsverlangen en leven in vrijheid, verbinding en comfort. Dat gun ik jou ook!

Daarom ga ik in mijn coaching voor ‘high impact‘. Ik ga door waar anderen stoppen om jou te stimuleren om de ondernemer te worden die met gemak haar business runt. Zonder te leuren en te sleuren om klanten.

Heb je ook die ontembare ambitie om zoveel mogelijk mensen te helpen en daarmee rijkdom en overvloed in jouw leven te creëren? Geloof je erin dat dit ook mogelijk is voor jou maar zie je nog niet hoe je daar kunt komen?

Laat mij je dan helpen om die mogelijkheden te zien.